Suomutunturin lomatuvat

Suomutunturin lomatuvat

Pikaripolku 3, 98720 Kemijärvi, Suomi

Saapuminen

Paikan päällä käytännön asioita ja avainpalvelua hoitaa Suomutunturin mökkihuolto Ky. Ilmoita saapumisaikasi ja sovi hyvissä ajoin suoraan heidän kanssa avainten luovutuksesta.

Mökkihuollon yhteystiedot:

Jenny Lahtela  (siivoukset, liinavaatteet ja avaimet)
Puh: +358 400 358 557
Sähköposti: suomunvuokramokit@gmail.com

Marko Mourujärvi (huolto)
Puh: +358 40 572 6013
Sähköposti: marko.mourujarvi@wippies.fi

Loma Suomutunturilla

Suomutunturi sijaitsee Napapiirillä 5-tien varressa noin 45 kilometriä Kemijärveltä etelään ja Rukalta 80 km pohjoiseen. Lähimmät rautatieasemat sijaitsevat Kemijärvellä ja Rovaniemellä, lentokentät Kuusamossa ja Rovaniemellä.

Etäisyyksiä: Kemijärvi 45 km, Räisälän lossin/jäätien kautta 37 km Kuusamo 100 km Rovaniemi 130 km

Suomutunturin Lomatuvat sijaitsevat rauhallisella paikalla aivan Suomutunturin kupeessa. Matkaa rinteisiin on noin 300 m samoin lähimpään ravintolaan.

Lisää tietoa laskettelukeskuksesta löydät keskuksen verkkosivuilta.

Palveleva Joutsijärven kyläkauppa sijaitsee Joutsijärven kylässä, noin 15 km Suomulta Kemijärvelle päin. Aukioloajat ja muu ajankohtainen tieto löytyy kaupan Facebook sivulta.

Apteekki, Alko, terveyskeskus ja muut palvelut löytyvät Kemijärveltä www.kemijarvi.fi.

Enemmän tietoa Suomun ja Kemijärven alueesta, palveluista sekä tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.visitkemijarvi.fi/fi/.

Mikäli haluat tutustua kerralla useampaankin Lapin hiihtokeskukseen, onnistuu se Suomutunturin Lomatuvilta käsin helposti. Etäisyydet Suomu 300 m, Salla 65 km, Ruka 79 km, Pyhä 92 km, Luosto 115 km. Pyhälle ja Luostolle matka lyhenee 8 km jos oikaiset Räisälän jäätien kautta.

Varausehdot 4.5.2014

Lomamökki on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00. Mökkihuolto luovuttaa mökin ja sen avaimet asiakkaalle. Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Ulkotulien polttaminen terasseilla on ehdottomasti kielletty. Suksia ei saa huoltaa sisätiloissa. Terasseilla suksien huolto on suoritettava siten, ettei terassi likaannu.

Suomutunturin Lomatupien vuokraan sisältyy aina liinavaatteet ilmoitetulle henkilömäärälle sekä loppusiivous. Tarkemmat tiedot loppusiivouksesta ja muut yksityiskohtaiset varausehdot löydät Lomarenkaan sivuilta http://www.lomarengas.fi/varausehdot.